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「甘酒」AMAZAKE SWEET COWBOY
1,650円(税込)
SAKE STORM COWBOYで培った米麹100%使用のノンアルコール無添加甘酒

国産1等米を70%まで精米した米麹だけを100%使用。和三盆や綿菓子の様な優しい甘さと香り、青リンゴの様な爽やかな酸味が特徴的で、麹由来の天然酵素やアミノ酸、食物繊維、ミネラルを豊富に含んでいます。夏は冷やして、冬は温めて、1年間お楽しみいただけます。糖類、保存料、着色料など、一切使用しておりません。

An additive-free non-alcoholic amazake (a sweet drink made from fermented rice) made solely from fermentation to make Storm Cowboy Sake

This amazake is made by polishing Grade 1 domestic rice as much as 70% and then fermenting it solely with koji (fermentation used to make sake). Sweet Cowboy Amazake has a gentle sweetness and aroma like wasanbon (fine-grained Japanese sugar) or cotton candy, and it features a crisp tartness like green apples. Sweet Cowboy Amazake contains an abundance of natural enzymes from koji as well as amino acids, dietary fiber, and minerals. This amazake can be enjoyed year-round; simply cool it in the summer or warm it in the winter. Sweet Cowboy Amazake does not contain any sugars, preservatives, or artificial colorings whatsoever.
販売価格 1,650円(税込)
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山口県美祢市大嶺
大嶺酒造のある山口県美祢市には3億年の歴史を持つ国定公園の「秋吉台」や天然記念物の「秋芳洞」など雄大な自然が多く存在しています。その恵みを活かし、研究と革新を繰り返しながら日本酒造りをおこなっています。
弁天の湧水
仕込み水に使用しているのは日本銘水百選の一つに数えられる「弁天の湧水」。神社の境内から湧き出る事から、昔から神様の水といわれ「ひと口飲めば1年寿命が延びる」との言い伝えがあります。コバルトブルーの神秘な水は酒造りに欠かせないミネラルを多く含み、その柔らかい水が発酵に及ぼすいい影響がOhmine Junmaiシリーズの美味しさの基礎となっています。
契約農家と作る酒米
中山間地の多い山口県の大自然を活かし、契約農家と品質と安全にこだわった酒米を栽培しております。大嶺酒造では醸造される一部の日本酒に山口県産酒米を使用し、契約農家とのフェアトレードを推進し地域社会と長いお付き合いが出来る様、取り組んでおります。